Alla inlägg den 12 september 2014

Av Th - 12 september 2014 12:58

Jag tänker inte rösta i år. Det har ingen betydelse vart min enda röst går. Så säger många. Men någon soffa ligger jag då inte på.


Katastrof med denna Löwén! Han är ingen stadsman, möjligen en bufflig fackförenigsförhandlare, från den tiden det fanns arbetare i Sverige. Nu är det mest utlänningar. Som ormat sig hit för feta bidrag och generösa tyckasyndomare, från såna som intet har sett.

Det är beklämmande. Arma Sverige.


I tio år har man ojat sig över alliansens katastrofala nedskärningar.


Jag har fått trenne feta broschyrer i brevlådan, Folkpartiet, Sverigedemokraterna och Svenskarnas parti. De två senare har som mål att tillgodose svenska intressen. Vad har det med nazism att göra? Och framför allt, är det något fel i att ett japanskt parti söker tillgodose japanska intressen? Eller motsvarande för alla andra möjliga länders intressen?


Folk e helt enkelt inte kloka.


Löfvén kan babbla om enkla ting, men saknar totalt en statsmannalik bildning, undras om han ens kan tala engelska. Förmodlign inte, men jag vet inte. En katastrof som ledare för det stolta Sverige vore han i varje fall.. Eller för vilken stat som helst...


Dessutom verkar det nu som om partierna bjuder över varandra i frågan om uppbyggnad av en försvunnen välfärd. Och Miljöpartiet... gud bevare oss för dessa barnsliga tuttenuttor. Vi är mer än fem miljarder människor för många, vårt problem är inte toalettpapper, men väl hur vi ska bära oss åt för att få ner massornas mängder mot normalpopulationen. Om det ens är möjligt. Eller det kanske är en inbyggd naturkonstant, att vi alla ska drunkna när ytterligare en till inbjuds att stiga ombord. Sedan hjälper det föga om vi sitter blickstilla i båten. Fast någon överlever väl. Så länge som jorden snurrar med rimliga betingelser.


Sverige har ett unikt geografiskt läge, en suverän kultur, en tilltalande traditionsbild. Vi liknar inga andra.


Sverige ut ur FN!

Sverige ut ur EU!

Bygg upp försvaret och exportera vapen till hela omvärldens fromma!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards