Direktlänk till inlägg 30 september 2011

Rasister, judar, negrer och Vinda-Belinda

Av Th - 30 september 2011 03:33

I går tog jag mig ned till systembolaget på Regeringsgatan 44 och köpte en Jever pilsener, som är den överlägset godaste ölen i hela världen.   


Medan ärtsoppan kokade, reste jag ner 17:45 och steg av tunnelbanan vid Sergel.


Gör inte om detta!   


Outhärdligt trångt och stressat, det är helt enkelt för jobbigt när det är för mycket folk i farten.



Ärtsoppan var ljuvligt god, mycket fläsk, en halv gul lök, koktid nära två timmar, kryddat med salt, timjan, mejram, och Slotts-senap Original, den enda senap som passar till ärtsoppa!
 


Jag tänker på Albert Engström som en gång blev bjuden ärtsoppa, värdinnan meddelade sin oro över om redaktören skulle vara belåten med soppan, och fick svaret att det är inget emot vad jag är.


På kvällen drabbas jag uppe framför kompisens TV (har ingen egen) av ett förfärligt debattprogram, utan styrsel, virrig organisation, med en massa aggressiva främlingar som på ett eller annat sätt ondgör sig över att olika folkslag ser olika ut (vilket dom otvivelaktigt gör), och att det skulle vara rasism att påpeka detta.


Negrer, bastarder, kineser och vita (samtliga i Sverige!) meddelar kategoriska omdömen på ibland bruten svenska, under en helt uppgiven programledarinna, som på intet sätt visar sig vuxen uppgiften att leda. Någon visade den blåögde lintotten på Kalles kaviar, vilket negern genast ansåg rasistiskt.


Hon heter Belinda Olsson (av mig nu benämnd Vinda-Belinda), har spinkiga kycklingben (borde haft jeans eller lång klänning), är trettiosju år och en katastrof i sammanhanget.

Förutom att hon inte har den minsta respekt för situationen, är hon en virrhjärna med partiska synpunkter som skymtar fram emellanåt i en larvigt överlägsen attityd. För helvete, BYT UT DETTA HÖNS!


Men det absolut värsta är detta att människor pratar långa stunder rakt i munnen på varandra, DET GÅR JU INTE ATT URSKILJA VAD DOM SÄGER, NÄR DOM PRATAR SAMTIDIGT, och vad är det då för mening med ett debattprogram?


Här förekom även den rätt säkre Bert Karlsson som meddelade det viktigaste av allt, helt ignorerat av Vinda Belinda: den enorma mängden illegala invandrare vi har i Sverige, tar jobben, underbetalda, fuskande, skattesmitande och allmänt destruktiva, och liksom alla främmande element leder till sjukdomar, konflikter och undergång.

Efter ett sådant program börjar man undra om man inte skulle byta sin socialdemokratiska slentrianröstning i framtiden...


Vi måste vara rädda om varandra!


Åh guuud. FTFF, FTFF, FTFF...



 
 
Ingen bild

Henrik

11 maj 2012 13:17

Din beskrivning av Belinda var lustig och korrekt. Jag fick mig ett gott skratt så här i efter hand. Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Th - 25 november 2014 12:49

Värk i magen. Barnmatsburk med smör o ett glas mjölk. Var tvungen att diska först, det var inte särkilt mycket, men måste göras ordentligt, jag fick till och med tillgripa tvålull. Barnmaten var pasta bolognese. Pasta, ett egendomligt ord som s...

Av Th - 23 november 2014 13:53

Jag måste tacka för alla positiva kommentarer till mina inlägg i denna sporadiskt uppdaterade blogg! Tyvärr förekommer även kommentarer där meddelaren tycks vara ur balans, kanske påverkad av för mycket jästa och destillerade drycker. Jag vet att j...

Av Th - 14 november 2014 15:49

Minns ej nåt riktigt liknande. Konstant snuva, hostar, nyser. Bafucin. Det är elfte dagen nu.   Jag litar på att det går över av sig själv.   För en vecka sedan hade jag såna smärtor av att svälja, att jag åkte in akut klockan fyra på mor...

Av Th - 12 november 2014 12:47

Så det kan bli. Stackars mänskligheten, ensam på sin planet här i universum, fanastiskt fixerad vid sin egen fortplantnings mekanismer.   Jag har nu äntligen gått igenom hela disken, När den har torkat ska jag kolla antalet objekt med tallrikar, ...

Av Th - 5 november 2014 23:55

- Vilken lycka! Men tro inte USA går att rädda, USA är sedan länge förlorat.   - Myrorna ska upphöra i Stockholm, det är en verkligt sorglig nyhet. Birkastan som en gång för länge sedan var en trivsam och tilltalande stadsdel, tar ännu ett steg m...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards