Direktlänk till inlägg 8 maj 2014

nittinatten

Av Th - 8 maj 2014 00:20

Solan är på bättringsvägen, men det är en bra bit kvar. Idag den 8 maj har hon birthday, gratulerar. Vet inte hur många år, men det skulle man väl kunna räkna ut med någon möda.

 

Går detta att se i en mobiltelefon? Har ingen aning faktiskt.

 

Själv går det utför, tycker jag.

Äter jag tillräckligt?

Klart osäkert.

Jag planerar, handlar, lagar mat, städar, diskar, orkar inte, hinner inte.

Äter lite, men det mesta blir kvar i burkar i kyl eller frys.

Sedan blir det slängt, jag har väldigt dåligt samvete för det.


Adressen hit verkar funka: www.thom.bloggagratis.se

Men vad är det för slags adress egentligen, fyra ord och tre punkter. Straffet för bloggagratis är den odrägliga reklamen. Förlåt.


Jag fick en avi från posten, trodde först det var från Kajsa. Bylta på, kallt o blåsigt, gick till busshållplatsen vid Sankt Eriksplan, men nä, gick in i Vasaparken, hela vägen upp runt Sabbatsberg, där postutlämningen ligger. Alltför långt bort.


Sedan in på det närliggande ICA. gick tre kilometer för att hitta lite sallad dagen till ära, till slut frågade jag en glad personal, nej, salladen ligger vid ingången, gick åter tre kilometer i den gigantiska butiken, så trött och matt. Sedan beslöt jag mig för att STEGA, hur långt är det egentligen, hade planer att inhandla en entrecôte, för att få i mig lite näring, sällsamt och dyrt.

 

Nej, det var inga kilometer, inte, endast 57 meter, tröttsamt ändå. Sallad och liten entrecôte, var ligger nu kassorna, ska jag gå en kilometer till, nä, det var inte långt - gå dit och sedan till vänster,  betalade med kortet, väldigt söt tjej som log men aldrig tittade på mig, kom ihåg koden, bingo!

 

Fantastiskt att man kan handla utan att betala, bara med ett kort, som man dock måste stoppa in i rätt springa och sedan erinra sig ytterligare en riktig kod, inte dörrkoden, inte låskoden till källaren, inte koden till bankkontot.

Senare upptäckte jag att kontot reducerats som sig bör. Den här månaden tar pengarna slut långt före nästa utbetalning, det blir väldigt svårt, för att inte säga omöjligt.


Det beror dock på fakturan på över 800 kronor för återinstallation av varselbelysningen för telefonsignalen.  

   

Men allt skapar en konstant oro och dåligt samvete.


Alltså, åt entrecôte med pepparrotssmör, och lite av salladen. Ska jag ta en liten kopp kaffe nu så här mitt i natten? Med en halv skorpa att doppa i?


En överraskning väntar runt hörnet! När jag bemästrat tekniken; det mesta har jag bloggat om förut, jag upprepar mig ständigt.

Men nej. Jag ska försöka sova nu, och börja om i morgon. Måste beställa tvättstugan också. Personalen har slutat sedan många år, det är så ensamt.

En vacker dag tar det slut. Då lägger jag mig en sista gång, hej då.   


 

Nu har jag ont i nacken, kanske spänningshuvudvärk, dock inte migränen i dag.

 

Hej då för den här gången.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Th - 25 november 2014 12:49

Värk i magen. Barnmatsburk med smör o ett glas mjölk. Var tvungen att diska först, det var inte särkilt mycket, men måste göras ordentligt, jag fick till och med tillgripa tvålull. Barnmaten var pasta bolognese. Pasta, ett egendomligt ord som s...

Av Th - 23 november 2014 13:53

Jag måste tacka för alla positiva kommentarer till mina inlägg i denna sporadiskt uppdaterade blogg! Tyvärr förekommer även kommentarer där meddelaren tycks vara ur balans, kanske påverkad av för mycket jästa och destillerade drycker. Jag vet att j...

Av Th - 14 november 2014 15:49

Minns ej nåt riktigt liknande. Konstant snuva, hostar, nyser. Bafucin. Det är elfte dagen nu.   Jag litar på att det går över av sig själv.   För en vecka sedan hade jag såna smärtor av att svälja, att jag åkte in akut klockan fyra på mor...

Av Th - 12 november 2014 12:47

Så det kan bli. Stackars mänskligheten, ensam på sin planet här i universum, fanastiskt fixerad vid sin egen fortplantnings mekanismer.   Jag har nu äntligen gått igenom hela disken, När den har torkat ska jag kolla antalet objekt med tallrikar, ...

Av Th - 5 november 2014 23:55

- Vilken lycka! Men tro inte USA går att rädda, USA är sedan länge förlorat.   - Myrorna ska upphöra i Stockholm, det är en verkligt sorglig nyhet. Birkastan som en gång för länge sedan var en trivsam och tilltalande stadsdel, tar ännu ett steg m...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards