Alla inlägg den 27 mars 2010

Av Th - 27 mars 2010 14:33

Jaha, det här får bli dagens gnäll då.

Nere på Daglivs redan tidigt på lördagsförmiddagen för att bl.a köpa hårschampo.

Letade bland alla ständiga omflyttningar, det verkar som om dom ständigt har halva personalen sysselsatt med att flytta om alla produkter. Jag har märkt att det sker allt oftare, efter en månad hittar man knappast någonting av det man trodde sig veta var det fanns. Det påstås är ett medvetet grepp för att lura kunderna cirkulera och därmed köpa mer än de avsett. Ja, man får gå och gå, men aldrig att jag skulle låta mig luras köpa något jag inte hade tänkt. ALDRIG.

Däremot ökar benägenheten att hälsa på hos konkurrenter. På gott och ont. Lokalkännedomens trygghet punkteras och skapar ilska och lite vanmakt. Man blir helt enkelt förbannad vilket inte kan vara bra för någon individs blodtryck. Stress alltså.


Nu hittade jag champot, men vilket...? Idel nya sorter varenda gång, det mesta är dessutom inte schampo utan diverse säkerligen helt onödiga produkter som på diverse olika sätt påstås ska fixa till håret. Med eller utan parfym. Med eller utan champo, man tänker sig uppbragda insändare som med rubriken när ska folk lära sig att det inte är en sjukdom att vara sjuk. Alla ska ha lika värde, levande som döda, hundar, kattor, bäbisar och champooo.


Jag ställer in mig på att vara beredd till nästa gång. Jag borde förstås köpa ett helt lager, men det vore också dumt, eftersom jag inte vet hur detta jag nu väljer kommer att fungera.


Sedan hittar jag ett bröd som jag spekulerar på. Det ingick i de avsedda produkterna på dagens inköpslista. Snett över förpackningen står med versaler NU ÄNNU GODARE.

Först skiter jag i det, men sedan kommer det igång. Vad är det som är ännu godare? Ännu godare än vad? Jag ställer ner kassen och lusläser mig runt all text på hela förpackningen. Hittar ingenting. Tar en annan sort helt enkelt och inser jag som vanligt är dum som inte köper något som ju är ännu godare. Jag nöjer mig således med något som är en aning mindre godare än det som är ännu godare. Stress. Dårhusmässigt.


Hittar en underbar utredning av Natalja i grannbloggen om hur man ska gå ner i vikt, kan inte låta bli att slänga ner adressen. Jag har massor med kommentarer, men har inte tid nu. Stress.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards