Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Th - 10 januari 2011 08:34

Kollision

Som vanligt har studentkarnevalarrangörerna i Stockholm missat att det samma helg (12 till 15 maj) pågår en studentorkesterfestival i Linköping. Detta medför att studentkarnevalen i Stockholm kommer att ha väldigt få studentorkestrar vilka annars är ett högst trevligt och sympatiskt inslag i de i övrigt dårhusmässiga spexutspelen. Nog om detta. Jag säger SUCK, Beettan tyckte likadant.


Språkinfantilisering

Så retar man sig på diskrimineringen av infinitivmärken. Är det det torftiga SMS-språket som möljat fram detta?


Smygförändringar i datarutiner

Så är det mjukvarornas förändring bakom ryggen. En vacker dag kan man inte göra som tidigare. Man kan inte logga in för att det är något säkerhetselement som är fel, nu senast Firefox som inte kan logga in på Facebook. Det värsta är att man till slut mer eller mindre tvingas upphöra med datoranvändningen som man dock tvingas ha med alla hemliga certifikat och dolda inloggningshemligheter.


Så gick jag tillbaka till Windows eget Explorer, men man retar sig till gallfebernivå på de impertinenta ljud och fönsteruppoppningar som varnar för hemska saker, senast att min egen, privata uppstartfilmin egen dator här hemma anses innehålla möjliga skadliga aktivxkontroller. Min egen, privata programmering alltså. Detta gör ju att man i det längsta drar sig för att ladda ner den senaste explorerversionen. Någon som kan ge ett råd?


Läkarkontakter

Jag ska till vårdcentralen och lämna blodprov.

Hat.

Jag har total stickfobi efter en längre tids avskyvärda stickande in i kroppen med kanyler i olika grovlekar. Jag vill inte.

Och i varje fall tänker jag inte åka nu på morgonen i rusningstid, jag väntar åtminstone till halv tio när det har lugnat ner sig i tunnelbana och bussar. Men det är en annan sak. Jag har dock bestämt mig. Usch.


Diverse

Övar på Confirmation. Ska diska och plocka. Byta vatten i akvariet. Kan inte få in egen jingel i mobilen ens med blåtand. Hur fan gör man?


Hej då...





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards