Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Th - 2 maj 2011 08:14

Nej, det är inte frost, men bara tre grader ifrån. Men av trehundra människor på väg från Karlbergs station var det inte en enda som hade på sig en adekvat mössa.


Utom jag, när jag var ute och köpte mina tvenne liter mjölk och en croissant på ICA Sankt Eriksplan.


Jag känner ännu hur det biter i ansiktet.


På TV meddelas av kungen i Amerika att Bin Ladin har lyckligen mördats, vilket kommer att få fruktansvärda konsekvenser. Han utryckte sig som så att personen ifråga dödats, som om det vore något bra att någon dödats. Kanske inte den sista, men en farlig potatis har man därmed satt.


Stackars Bin Ladin har fått skulden för allt ont, men vem som helst måste väl begripa att till exempel elfte september, när några flygmaskiner kolliderade med ett par hus i New York, naturligtvis inte var hans fel, det är lika enfaldigt som att skylla andra världskriget på Adolf Hitler.   


Undras hur många som blir sjuka, får feber, blir sängliggande och en belastning för skattebetalarna, av att utsätta sig för den bitande morgonkylan i den ljusa, men livsfarliga våratmosfären.



Av Th - 2 maj 2011 01:35

Kan inte låta bli att skänka världen länken till min hamburgare

New Orleans Hamburgare

Jag råkade bläddra förbi den i min webbsida och minns hur god den är, ska snart göra igen!


Tyskland - Slovenien 4-3, vilken lycka! Nu kan det bli kul att kolla detta ishockeyVM i den kalla, dragiga Frühlingsrauschtiden.


Så fann jag denna märkliga information på SvTs webbsida:

   inte har jag tänkt på det, men deklarera måste man väl. Minns med lätt dämpad entusiasm långa vandringar och stress med papper sena nätter under de tidigare deklarationsåren. Samt köerna och rena pseudofolkfesten vid skatteskrapan på Söder. 

Min Rosa-bonsai-sinensis tar sig, och till middag gjorde jag tre pannkakor med smör och lingonsylt, smarrigt.

Slutligen råkade jag in i en grotesk urgammal våldsthriller SOM JAG INTE SETT FÖRUT, halleluja. Läbbigt klättrande i höga berg, helikoptrar och defekt våldsbenägna galningar. Men man hade inte lyckats få fram den där höjdskräckfeelingen, man (jag) tittade på det just enbart för att det var osett och för att man (jag) ville veta hur det skulle sluta. Av nån anledning hade jag redan tidigt den känslan att hjälten skulle klara sig. Det gjorde han.

  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards