Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Th - 24 maj 2011 10:10

Snacka om städa.

Sedan sex i morse (nu 10:28) har jag gått på som en silkesmask, lugnt och utan uppehåll. Bit för bit för bit för bit för bit. Dammat, dammsugit, slängt, masken kryper fram över ytorna och lämnar ett kaos av renhet och ordning. Man hittar saker, man slänger saker, som sagt.


Det var ju det här med KOMPLEXER.


Vid genomgång av gamla datapapper för en tid sedan, finner jag helt oväntat nyckelkoden till KOMPLEXER.

Smart som jag är tog jag tillvara pappret med koden och lade på ett säkert ställe.

För att hitta detta extremt säkra ställe måste jag nu gå igenom samtliga hyllor, pärmar, fickor, fodral, lådor, nerfallandespringor och glömda mellanrum.

Bakom kontorsbokhyllan i  SORUM finner jag ytterligare ett eluttag i svensk standard. Jag beslutar mig för att nyttja det. Bokhyllorna måste då flyttas åt sidan en och en halv decimeter och kommer för nära sängen.

För att kunna utnyttja detta vackra svenska eluttaget måste jag således öppna ett lagom hål i ryggen på bokhyllan. Alla pärmar, tidskriftsamlare, förvaringsboxar och harmoniböcker måste därför plockas ut igen, så att jag kommer åt att fixa standardhålet. Kanske måste jag till den ändan inskaffa en sticksåg. Det är för bökigt att låna, vet jag av tidigare erfarenhet.


Är det så att alla svenska lägenheter måste ha en egen sticksåg förutom borrmaskin och strykjärn?


En fördel med att nyttja det nyfunna uttaget är att man kan lägga strömmen till dator med tillbehör, så att man inte riskerar att snubbla på den och därmed dra ut den med risk för skrivfel på hårddisken.


Men var är KOMPLEXER?


Störande påtvingad reklam här till höger i bloggplatsen, en tjej med magra ben söker göra sig vacker med Världens första allt-i-ett raksystem, GRATIS provpaket. Hennes spinkiga kycklingben omvandlas till skållade grissvålar. Till råga på eländet har fanskapet målat tånaglarna. Motbjudande så det förslår.


Usch.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards