Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Th - 13 maj 2011 13:54

Det är något diffust, något lätt obehagligt, som om någon vill mig något ont. Jag är snäll och uppfyller alla krav.

Borde vara sprallans glad då FS ringde och meddelade att hyllan kommit och fanns att hämta nere i plåtslageriet.

Jag gick ner, dom var där, hyllan var där, dom var glada, snälla och trevliga.


Gick så upp och monterade, hyllan sitter inte bra, den är en aningens glapp, vid minsta beröring glider den ut, den stora vardagsglädjen utbyts mot en viss besvikelse ändå. Vad göra? Ska jag lik förbannat behöva tejpa upp fästet så att det fyller ut lite bättre?


Eller är det den aningen dämpande väderleken, från soligt till en gnutta regnkänsla, något är på nedåtgående. Temperaturen bara tolv grader.


Jag är lite besviken på svekfulla kontakter, besviken på elaka och lätt lögnaktiga tolkningar av tillvarons upplevelser.


Jag har dock skapat de flesta nerladdningsbara filerna till LUSCINIA Music, det är mina föresatser, jag kämpar och går framåt som i hela livet, men känner mig sviken, det är sorgligt.


Lätt illa berörd av de egendomliga felmekanismer som i år lägger studentorkesterfestival i Linköping (SOF) exakt samtidigt som studentkarnevalen i Stockholm.


"EWA, EWA, DU FÅR GUBBARNA ATT LEVA", det var årets bygglåt, som spelades non-stop under hela byggveckan. Förra året på SQUALP var det "MIN KILLE GILLAR KORV ME BRÖ Å DANSAR GÄRNA POLKA" med Siv


Malmquist, året dessförinnan "JOLLY, JOLLY BOB VAR EN GLAD SJÖMAN" med Lasse Dahlqvist, och året 1981 var det "DET FINNS INGEN VÄG TILLBAKA" under Quarnvevalbyggveckan. Vad dom kan hitta på...


Ska jag tycka synd om dem som inte får vara med? Det var sex år sedan Envoys var med förra gången med "Öppna ditt fönster" däremellan en Quarneval och fem Squalp. I går träffade jag Partichefen Görre som åt smörgås på byggplatsen uppe vid Valhallavägen och skulle börja bygga årets vagn "gammal är äldst"

  Elli i Pheuseriet och Partichefön i Envoys.


Så minns jag Quarnevalen lördagen den 18 maj 1996 när vi stod i hörnan Sturegatan - Valhallavägen nära en liten familj, och kvinnan mycket tydligt till barnen aningen bitskt raskt kommenterade en annalkande studentorkester "Nu blir det balett, då blir det ben, då blir pappa glad".

Därav dbpg, ja, det kan verkligen vara tilltalande konturer...


Eller var det faktiskt känslan av det annalkande migränanfallet som bröt ut nyss exakt klockan 14:42 - Jävlarrr...

Sen var det huvudvärk hela dagen.


Roligaste Ur BRUX 2011:

 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards