Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Th - 16 maj 2011 07:21

Vaknade efter en ovanligt lång, detaljrik och realistisk mardröm.


Den dominerades av känslan av att alla hatade mej.


Jag var med Kårsdraget på ett omfattande träningsläger långt uppe i Norrland, eller Lappland.

Kände nästan ingen, massor med nya som inte vågade ha någon som helst kontakt.

Det fanns med några gamla och det pågick ett långt sammanträde som jag störde genom att spela spanska tjurfäktningssignaler.

Ändå blev effekten dålig, då jag hade klart matt och dålig ambis.

Gick in i det enorma sammanträdesrummet och försökte dra upp ett häftigt jam på "When The Saints", totalt misslyckat, ingen sa något, men käslan var skrämmande, den att jag liksom hade flippat ur totalt och var medveten om mitt provocerande och att det upptogs med det största ogillande.


Jag frågade någon medlem som var från trakten om möjligheten av att resa därifrån, för tvåtusen femhundra kunde han greja det, jag hade den summan i ett sjuttiokortsfodral x), men det var allt jag ägde i livet och det var  icke disponibla tillgångar.

Jag gick runt på stigarna i gräset och bland de gråa ladorna, med obekanta kårsdragare överallt, mest tjejer.


Så hörde jag gamle idolen Anders Sjöstedt i vindtygsjacka och vandrarkängor gå runt och meddela att nu skulle han resa. Jag gick fram till honom "kan inte jag få följa med". Han stannade upp och blev totalt tyst, bara stirrade otäckt rakt framför sig och svarade inte. Jag insåg att allt var kört, och att det skulle sluta med värsta förskräckelsen.


Kanske har det med svenska ishockeylandslagets totala sammanbrott i går kväll att göra då 1 - 0 mot Finland i VM  efter andra perioden vändes mot 1 - 6, det saknar väl motstycke i ishockeyhistorien.


Jag vaknade och konstaterade stilla, mulet väder, mitt älsklingsväder, gjorde en stor mugg kaffe med två bitar socker och mycket mjölk, var alldeles torr i munnen.


Jag fortssätter att skriva en artikel om Quarnevalerna i mitt liv, skannar bilder på Elsa, Mattis, Svea, Anitha, Elis, Olle, Kurt och många andra älskade och saknade släktingar. Ock så förstås bygga ut JAMMAREN och komponerandet. En omfattande sida om knullskottet (dvs den starka spärren mellan barn och vuxna i sexuella ting) är också viktig i denna till synes sexhatande tid.


FOTNOT. Sjuttiokortsfodral är ett plastfodral som vi förvarade 70-kortet i på den ljuva tiden när SL-rabatten i Stockholm hade det låga priset. Priset steg sedan med åren, men ordet användes ännu när kortet kostade flera hundra kronor. I fodralet kunde man också stoppa in sedlar och annat viktigt.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards